LED kentekenverlichting

Ik snap het echt niet. Jullie doen zo lastig.. ik heb gewoon de oude lampjes verwisseld met LED. Werkt top ! Geen gezeik niks.
het licht er maar net aan wat voor resultaat je wilt bereiken deze strips kun je niet vergelijken met een enkel ledje de verlichting die VWalexander heeft aangeschaft brand veel feller. maar wat betreft het aansluiten het is zo simpel als het maar zijn kan nog geen 5 minuten werk totaal inclusief het vastmaken van de kastjes.
 
-  Sirt  Kowed 
Ik snap dat het monteren niet lastig is, maar ik vraag me gewoon af waarom bij dit setje van die ijzeren kastjes erbij zitten.
Is een weerstand die zorgt dat het vermogen dat gevraagd wordt ongeveer evenveel is met de LEDs als met de halogeenlampjes, zodat de canbus geen meldingen gaat geven dat er lampjes stuk zijn :) Duurdere sets hebben vaak canbus-leds of ingebouwde weerstanden waardoor zo'n unit niet nodig is, maar zoals @iichel zegt, quick 'n dirty methode :)
 
  • Leuk
Waarderingen: VWAlexander
Kreeg het lampje eerst niet van de connector af. (heb leds met adapter)
Deze foto heeft mij geholpen.
Nu witte led verlichting gemonteerd :)

1. Indrukken (achterover kantelen)
2. Trekken
3. Kenteken verlichting is nu losgekoppeld

gdmdcMz.jpg
 
Volkswagen  Polo 6R  1.4 16V 86PK 
  • Leuk
Waarderingen: DeeOow
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!