Wat heb jij vandaag voor je auto gekocht?

Toevallig heb je dezelfde maat op je reservewiel als op je gewone wiel; 185 60 R15
Stel je rijdt met 16" of 17" (resp 205/45/R16 of 215/40/R17) heb je een offset van resp 0.4 en 0.8%. Dat matcht niet helemaal. Das reden 1.

Reden 2 is dat een reservewiel vaak verwaarloosd wordt in de zin van, een paar jaar oud en de bandendruk wordt niet actief goed gehouden.
Dus dat kan een 'slechte' band zijn en daarmee hard rijden is niet altijd een heel goed idee.

Het is meer een veiligheids idee dan echt strikte noodzaak
 
Top. Het mooiste zou zijn dat de velg hetzelfde is als mijn BM velgen, maar dat was moeilijk te vinden.
Anders zou ik 4 reservewielen moeten kopen, maar dat gaat me een beetje te ver.

Ach, dit is ook een mooie noodoplossing. Hoop eigenlijk dat ik m niet hoef te gebruiken, maar hij ligt in ieder geval in mn auto mocht ik toch een lekke band krijgen in Marokko Stick Out Tongue
 
2 setjes van 2 Philips WhiteVision H7's + w5w's binnengekregen Big Grin

20150630_200648.jpg
 
Als bij mij het lampje aan gaat kan ik er altijd 52 liter in. Enige nadeel als je zoveel er in tankt is dat je iedere keer bijna 100 euro moet afrekenen, word ik dan weer minder blij van.
Andere kant is dan weer dat je minder vaak bij de pomp staat. Het is maar net hoe je het bekijkt. Het glas is half vol of half leeg xD
 
  • Leuk
Waarderingen: Wicko071
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!