Gestolen nacht van 22 op 23 maart Polo bluemotion 96-zkv-5

als je het niet vertrouwt kun je eventueel nog een zekering eruit halen als tijdelijke fix.
zekering 45

19gmNKx.png


deze schakelt de stroom naar de teller uit.
zonder teller werkt de start onderbreking niet. kunnen ze er niet mee wegrijden. theoretisch.

nadeel: elke keer moet je de teller tijd instellen en je dagteller is weg.
 
Wat is het kenteken van je auto? Aangezien dat het enige is waarmee auto's echt origineel zijn.
Uniek? helaas....

Criminelen hebben de productie van kentekenplaten gekraakt en kunnen daardoor op grote schaal kentekenplaten van bestaande auto's kopiëren.

Bij een serie inbraken zijn in totaal 30.000 blanco kentekens gestolen en twee persen om ze te bedrukken. Dat blijkt uit een intern politierapport dat in bezit is van RTL Nieuws.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/criminelen-kraken-productie-kentekenplaten
 
Volkswagen  Polo 6C Highline  1.2 TSI 90 PK 
Veel plezier met je GTE! Heb er zelf vorige week ook een proefrit in gemaakt. Rijdt heerlijk, zat alles op en aan. Enige wat mij zelf tegen houdt is de aanschaf prijs.
 
Volkswagen  Golf 7  1.2 TSI 
Veel plezier met je GTE! Heb er zelf vorige week ook een proefrit in gemaakt. Rijdt heerlijk, zat alles op en aan. Enige wat mij zelf tegen houdt is de aanschaf prijs.
Zo'n ding is niet gemaakt om aan te schaffen aangezien de Nederlandse regering dit soort auto's alleen interessant heeft gemaakt voor de zakelijke rijder. Beter koop je voor minder geld gewoon een echte GTI.
 
Volkswagen  Polo 6C Highline  1.2 TSI 90 PK 
Ook als paticulier heb je wel degelijk wat aan zo'n auto. Tuurlijk is hij interessanter voor de zakelijke rijder. Maar zo'n gte is wel DE uitkomst als je een (redelijk) pittige bak wilt maar toch ook wat met je benizine wilt besparen (en geen wegenbelasting).

Persoonlijk hou ik van de nieuwste techniek, daarom vind ik zo'n GTE echt een gave bak.

Wil je een sportback, tuurlijk, dan zit je bij de GTI gevleid.
 
Volkswagen  Golf 7  1.2 TSI 
dan snap ik niet, wat moet je met een slome polo? niet handig voor een ramkraak? worden ze in onderdelen verkocht in oostblok?
 
volg op facebook en insta @drewsmotion & @dutch_Pearl_GTI  -  - 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!