Verlichting omcoderen noord limburg

Mr.louie

Actief lid
270
140
43
Beste mede polo eigenaren,
Mijn polo heeft op dit moment zogeheten dauerfahrlicht, wat wil zeggen dat mijn verlichting altijd aan is, en ik dus ook als de schakelaar uit staat met dimlicht rij.
Graag wil ik dit omcoderen zodat de verlichting alleen aan gaat als ik de schakelaar aangezet wordt, stadslicht en dimlicht.
Ik zoek iemand die dit voor mij met vagcom/vcds kan programmeren, liefst in omgeving noord Limburg.
Wie wil mij helpen?
 
Ik denk dat het bij jou net als bij mijn auto met het TFL pin geregeld is. Je moet daarvoor je lichtschakelaar eruit halen en iets om de TFL pin doen zodat deze niet meer contact maakt. Resultaat is dat je Nordic stand uit gaat. Je zult misschien alsnog iets met vcds moeten doen om de achterlichten ook uit te krijgen. Maar bij mijn 2011 GTI was het met de pin al geregeld. Zoek even op het forum hoe het moest. iichel had er ook een foto van geplaatst als ik me niet vergis.
 
Ehm.. je lampen zijn altijd aan omdat dat bij auto's met bouwjaar 2011 of nieuwer verplicht is om altijd aan de voorzijde (dagrij)verlichting te voeren. Bij de polo betekent dat in het geval je geen mistlichten hebt (aan de foto's te zien, zoals bij jou dus) dat je dimlichten aan zijn. Je BCM zo coderen dat je lampen 100% uit zijn op het moment dat de schakelaar op 0 staat is een gevalletje directe APK afkeur.

Puur uit interesse, waarom zou je met je lampen uit willen rijden?
 
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!