13e VW-SPEED.NL Midwinter meeting

Status
Niet open voor verdere reacties.

starsky

Voormalig Admin
7,154
1,036
326
Geplaatst voor @tonimacaroni

13e VW-SPEED.NL MIDWINTER MEETING

Seizoensopening

Wanneer: 1 maart 2015
Tijd: 10:00 uur – 17:00 uur
Waar: Frans op den Bult

LOKATIE:
Frans Op Den Bult
Hengelosestraat 6
7561 RT Deurningen

Voor navigatie:
Vliegveldstraat 20
Deurningen

ENTREE:
auto + bestuurder € 10
overige bezoekers/passagiers € 5,-

WAT IS ER TE DOEN:
Diverse standhouders
Springkussen voor de kids
Show & Shine
Eet- en drinkkramen

http://www.teamvw-speed.nl
 
Hallo allemaal,

Ik zie her en der al topics opduiken van colonnes en vertrektijden.

Voor de duidelijkheid:
De hekken gaan niet eerder dan 10:00 uur open, simpelweg omdat wij tot die tijd nodig hebben om alles op te bouwen, standhouders moeten hun stands inrichten etc. etc.Te vroeg komen heeft dus geen zin, sterker nog, daarmee creëer je een probleem voor ons, want dan staat het verkeer op de weg al stil omdat onze buffer op het terrein niet zo heel groot is.

Wat betreft de drukte van vorig jaar. Vorig jaar was natuurlijk uitzonderlijk, temperatuur was zomers. Op last van de politie en andere instanties hebben we voor de vergunning dit jaar erg ons best moeten doen om alles geregeld te krijgen. Zo hebben wij in geval van drukte een noodplan op moeten zetten. Zo kan het zijn, dat je vanaf de snelweg bij de rotonde het industrieterrein “Oosterveld” op moet. Dit is op last van de politie om de doorgaande weg vrij te houden. Er staan dan ook verkeersregelaars wiens aanwijzingen opgevolgd moeten worden (negeren kan een boete opleveren). Wij willen uiteraard dat iedereen het terrein op kan, maar het kan dus zijn dat het gedoseerd moet. Wij hopen dat iedereen hier begrip voor op kan brengen, wij doen in elk geval ons uiterst best om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Tot zondag 1 maart
 
VW  Polo GTI  1.8 20V Turbo 
Status
Niet open voor verdere reacties.
  AdBlock gedetecteerd
Wij snappen dat advertenties op de website niet leuk zijn, echter het draaiend houden van de website is helaas niet gratis. Wij hebben jaarlijks kosten aan de software licenties en het draaiend houden van de server. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de ad-blocker wilt uitschakelen voor onze community zodat het voor iedereen gratis toegankelijk blijft. Voor nog geen 50 cent per maand kun je ook je account upgraden als je geen reclame wilt zien!